ŞUBAT AYLIK YEMEKLİ TOPLANTIDA TOKATLILAR BİRARAYA GELDİ

WhatsApp Image 2017-02-27 at 10.44.49

Tokatlı hemşehrilerimizi biraraya getirdiğimiz Tokat Kebabı yemeğimiz büyük bir katılımla gerçekleşti, Şenlik içinde geçen Yemeğe; Cumhuriyet Savcı’sı Aydın ŞEN, İstanbul ve Haliç Üniversiteri’nden hemşehrimiz Prof Dr Bedri ÖMRÜUZUN, Beşiktaş Tokatlılar Derneği Başkanı Eda YILMAZ, Ataköy Belediye Başkanı olmak üzere Eski Genel Başkanların, dernek üyeleri ve misafirlerinin katıldığı yemekte Dernek Başkanımız Ali GÜVENÇ yaptığı konuşma da “… geleneksel olarak yaptığımız aylık yemeğimize verdiğimiz aradan sonra devam edeceğiz. bu pazar günü bir duyurumuzla buraya kadar gelip katıldığınız için hepinize teşekkür ederim….Tokatlılar derneği 35 yıllık en eski ve kesintisiz üniversite öğrencilerine burs veren dernektir. derneğimizin en önemli özelliği bu..Ben sizlerden Tokatlılar Derneğinin yanında olmanızı ve desteklerinizi istiyorum..” dedi..
Ayrıca toplantıya katılan konuklardan söz alan Cumhuriyet Savcı’mız Aydın ŞEN, Prof Dr Bedri ÖMRÜUZUN, Em.Hakim (Eski Genel Başkan) İrfan AYDIN, Eski Genel Başkanlardan Yönetim Kurulu üyemiz Musafa ARSLAN ayrı ayrı söz alarak birlik beraberlik ve derneğin yaptığı etkinliklerin devamı yönünde görüş düşünce ve önerilerde bulundukları tek yemeği TOKAT KEBABI olan yemekli toplantı yerel sanatçıların müziği eşliğinde şenlik havasında son bulan toplantı sonunda toplantıya katılan üye ve konuklarımız tekrarının yapılması dilekleri temenni ve vedalar ile son bulmuştur.,

Tokatlılar Derneği Yönetim Kurulu olarak toplantıya Katılan üye ve konuklarımıza teşekkürlerimizi sunarız.

1 IMG_20170226_173314

9 IMG_20170226_145112         IMG_20170226_145150