BEŞİKTAŞ-ORTAKÖY’DE YAPILAN TERÖR SALDIRISINI KINIYORUZ…

dernek-besiktas-ortakoy-teroru-lanetleme

…10 Aralık Polisimize, 17 Aralık 2016 Kayseri’de Doğrudan askerlerimize 1 Ocak 2017 ye yeni girdiğimiz dakikalarda İstanbul Beşiktaş- Ortaköy de bulunan bir eğlence yerine yapılan terör saldırısı sonucu 39 insanın hayatına 65 insanımızın da yaralanmasına neden olmuştur.. Hainler tarafından yapılan son terör saldırısı göstermiştir ki; menfur saldırılar ile TC.Devleti ve Türk Milletinin tamamı hedef alınmıştır. Son yapılan saldırının yeri ve zamanı toplumsal ayrışmamızı hedef almıştır. Geçmişte olduğu gibi bugün, bugün olduğu gibi yarın ve gelecekte de Milletimiz bu kirli oyuna gereken cevabı vereceği gibi böyle bir oyuna da gelmeyecektir. Gün Teröre Karşı Birlik Olma günüdür. Kimden ve nereden gelirse gelsin milletçe karşı durma, karşı gelme ve kenetlenme günüdür.

Tokat Merkez ve İlçeleri Sosyal Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği olarak; hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılarımıza da şifalar diliyor Terör kimden ve nereden gelirse gelsin lanetliyor ve yapanları ve destekleyenleri şiddetle kınıyoruz.

Tokatlılar Derneği Yönetim Kurulu adına

Ali GÜVENÇ