Ali Güvenç Başkanlığında bir heyet Dentopia Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Sahibi Hemşerimiz Mete Özel’i ziyaret etti

Dentopia Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri sahibi Başarılı iş adamı Tokat/Erbaalı hemşerimiz Diş Hekimi Dr. Mete ÖZEL’i  Dernek Genel Başkanı Ali GÜVENÇ başkanlığında bir heyet ziyarette bulunuldu. Genel Başkan GÜVENÇ’e ziyarette Başkan Yardımcısı Gül ŞEN’in yanı sıra Yönetim kurulu üyeleri  Sırrı BOĞA, Ahmet Gürbüz ALPAT, Nazmiye AKARSLAN DURGUT ve Dernek Müdürümüz Hüsamettin SOYSAL eşlik ettiler. Tokat Erbaa’lı hemşerimiz Ali ÖZEL; Dentopia Bahçelievler’de yapılan ziyarette Yönetim kurulumuzu en üst düzeyde karşılamada bulunarak misafirperverliğini göstermiştir.  Sayın Özel’e Dernek olarak bizleri kabul ettiği için teşekkürlerimizi ilettik. Yapılan karşılıklı görüş alışverişlerinde hemşeri hasreti giderilerek önümüzdeki dönemde karşılıklı işbirliği ve görüşmelerin devamı ve geliştirilmesi görüş ve temennisinde bulunulmuştur. Hemşerimiz Sayın ÖZEL’e sektöründe yanında ve desteğinde olduğumuzu bildirir başarılar dileriz.. . Dentopia Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında http://www.dentopia.com.tr/ Webb sayfasından detaylı bilgi elde edilebilir.

Dentopia Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri sahibi Başarılı iş adamı Tokat/Erbaalı hemşerimiz Diş Hekimi Dr. Mete ÖZEL’i Dernek Genel Başkanı Ali GÜVENÇ başkanlığında bir heyet ziyarette bulunuldu. Genel Başkan GÜVENÇ’e ziyarette Başkan Yardımcısı Gül ŞEN’in yanı sıra Yönetim kurulu üyeleri Sırrı BOĞA, Ahmet Gürbüz ALPAT, Nazmiye AKARSLAN DURGUT ve Dernek Müdürümüz Hüsamettin SOYSAL eşlik ettiler. Tokat Erbaa’lı hemşerimiz Mete ÖZEL; Dentopia Bahçelievler’de yapılan ziyarette Yönetim kurulumuzu en üst düzeyde karşılamada bulunarak misafirperverliğini göstermiştir. Başaralı iş adamı Dr  Özel’e Dernek olarak bizleri kabul ettiği için teşekkürlerimizi ilettik. Yapılan karşılıklı görüş alışverişlerinde hemşeri hasreti giderilerek önümüzdeki dönemde karşılıklı işbirliği ve görüşmelerin devamı ve geliştirilmesi görüş ve temennisinde bulunulmuştur. Hemşerimiz Sayın ÖZEL’e sektöründe yanında ve desteğinde olduğumuzu bildirir başarılar dileriz.. . Dentopia Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında http://www.dentopia.com.tr/ Webb sayfasından detaylı bilgi elde edilebilir.